Ilyet se láttunk még: nyílt levélben kér bocsánatot gyalogosoktól a piroson áthajtó autós

Hibázott, de beismerte.

Milyen kevés alkalommal ismeri be valaki, hogy hibázott, milyen ritka, hogy bocsánatot kér! Talán ezért is különleges a győri autós nyílt levele, melyben leírja, hogy áthajtott a piroson és elnézést kér a gyalogosoktól.

“Ma 10:30 körül a kórháznál a Meki felől jött át a zöld jelzésen három gyalogos, akik megállásra kényszerültek, mert átmentem előttük a piroson. Az az igazság, hogy háromszor egymás után hívott az egyik barátom, gondoltam, hogy baj van, így felvettem a telefont, röviden csak annyit, hogy egy súlyos balesetről számolt be. Eléggé sokként ért a hír, egyszerűen nem is tűnt fel, hogy nekem van piros, csak amikor már áthajtottam rajta. Szeretnék tőlük ezúton is elnézést kérni mind a piroson való áthajtásért, mind a telefonálásért.

Direktben a piroson való áthajtás soha nem fordult még elő velem korábban, ezek után sem fog. Nem akarok mentségeket keresni, én voltam a hibás, tényleg nagyon sajnálom a dolgot, nagyon örülök, hogy ők velem ellentétben figyeltek, így nem lett baleset. Ha az illető társaság jelentkezik a posztom alatt, vendégeim egy kávéra és egy személyes bocsánatkérésre is.

Továbbá mindenki mástól, akit érintett az eset, vagy látta, szintén elnézést kérek, nekem úgy tűnt, mást nem veszélyeztettem! Hálás vagyok, amiért helyettem is figyeltek, a mutogatás pedig teljesen jogos volt.

Üdv: a Fekete Saab-os”

– olvasható a sofőr írása a Győrben közlekedünk Facebook-oldalán.

"Sziasztok! Kérlek benneteket, hogy az alábbi bocsánatkérést tegyétek közzé az oldalon, ha van rá lehetőségMa 10:30…

Közzétette: Győrben közlekedünk – 2019. március 25., hétfő

Címlapfotó: iStock