Így teltek Baló György utolsó hónapjai

Három évig küzdött a kórral a televíziós.

Hosszadalmas betegség után szerettei körében elhunyt Baló György. A család egyik közeli barátja mesélt a Blikknek arról, hogyan teltek Baló utolsó hónapjai.

“Imádta a gyermekeit, ikerlányai voltak, mindene volt a család. Verának és Sárának februárban volt a születésnapja, akkor Gyuri még felköszöntötte őket, együtt ünnepeltek a kórházban, de még így is sokat nevettek. Bár volt feleségével, Morvai Krisztinával lassan már nyolc éve, hogy elváltak, nagyon jó maradt a viszonyuk. Közösen nevelték a lányokat, és mindenben számíthattak egymásra. Nagyjából három éve kezdődött a nagy baj, akkor lett rosszul Gyuri. Sorra jöttek a vizsgálatok, mire kiderült, mi áll a dolog mögött. Bár többféle kezelést kipróbáltak nála, amelyek megviselték őt, s nagyon lefogyott, mindig reménykedett.”

Előfordult, hogy volt felesége, Krisztina vitte kezelésre Baló Györgyöt, majd végig ott ült mellette. Sokáig bíztak a gyógyulásában.

A televíziós 2019 januárjában jelentette be a televízióban, hogy pihenésre és orvosi kezelésre van szüksége, ezért a műsorát szüneteltetik. Egy munkatárs így nyilatkozott erről:

“Már az utolsó felvételen sem volt jól, de mivel igazi profi volt, szerette volna, ha valóban van egy utolsó adás, az ő adása. Mindenkitől úgy búcsúzott el, hogy tudta, valószínűleg őt már nem látják itt. Még akkor is nagyon kedves, szeretetteljes volt. Egy igazán értékes ember ment el.”

Főoldali fotó: youtube

Forrás: blikk