Kiderült, mihez kezd Somló Tamás özvegye

A 43 éves Keszthelyi Gyöngyvér közel 3 évvel Somló Tamás elvesztése után újra harmóniában él.

Somló Tamás özvegye kitalálta, mihez kezd az életével: ezentúl nagyban fog főzni, méghozzá a vendéglátók otthonában, szóval házhoz megy főzni. A vállalkozást egy barátnőjével indította be. Gyöngyvér különleges fogásai közel 20 éve ismertek zenészkörökben. Amellett, hogy Somlóval rendre vendégül látták a kollégákat, a bulikba vitték magukkal az otthon készített finomságokat.

Fotó: wikipédia

Mostantól bárki megkóstolhatja az özvegy által készített ételremekeket.

“Ügyvédi irodában dolgoztam, ahol többször volt csapatépítő rendezvény. Az egyikre készítettem sült szarvascombot sólettel, ami nagyon ízlett mindenkinek. Régen csináltam házibulikra ilyesmit, volt, hogy otthon főztem, de előfordult, hogy máshol álltam a tűzhely mögé, így szívesen vállaltam. A barátnőm, aki azóta az üzlettársam, vetette fel az ötletet: csináljunk egy vállalkozást. Ő intézi az adminisztrációt, nekem csak sütni-főzni kell a megrendelőknél. Egy születésnapon, ballagáson, keresztelőn a háziasszony ugyanis nem tud szétszakadni, részt venni az eseményen, elkészíteni a többfogásos menüt és a vendégekkel is törődni egyszerre. Étterembe persze, lehet menni, de az kevésbé otthonos.”

Fotó: YouTube/fem3cafe

Gyöngyvér rugalmas, bármelyik családtag besegíthet neki, ha úgy tartja kedve, így kellemes csevegések, beszélgetések is kialakulhatnak. Ha nagyobb a vendégsereg, visz magával segítséget. Több menüsorból is választhatnak a megrendelők.

Forrás: blikk