Medveczky Ilona évtizedes titkokat osztott meg

A szerelem és a féltékenység sem maradt ki a művésznő életéből.

Medveczky Ilona régi titkokat árult el életéből. A Borsnak adott interjújában többek között elmondta, hogy mennyire féltékeny volt rá Psota Irén Az oroszlán ugrani készül című film forgatásán, amelyben Bujtorral forgatott ágyjelenetet:

“Psota akkor együtt volt Bujtorral, szerelmesek voltak. Amikor Istvánnal volt az ágyjelenetem, akkor Psota úgy állt az ágyunk végénél Hildebranddal, mintha tényleg kápó lett volna. Borzasztó szigorúan, árgus szemekkel nézett. Tőlem megcsókolhatott Bujtor az ágyjelenetben, hidegen hagyott, mi csak jó barátok voltunk.”

Medveczky Ilona azt is elmondta, hogy nem volt éppen sok férfi az életében:

Fotó: YouTube/fem3cafe

“Senki nem tett soha ajánlatot. Nem mertek. Nagyon kedves vagyok, de úgy viselkedem, hogy nem mer senki közeledni. Csak a bunkók mertek megjegyzést tenni rám. De az első mondat után csípőből tüzeltem. Nem véletlen, hogy egész életemben jó, ha tíz férfi volt összesen. Igen, és mind hosszú évekig. A végén „összeértek”, mindig kettő volt egyszerre, mert egyik se mondott le a másik javára. Életem első szerelme után két férfi volt az életemben, az egyik zsidó, a másik náci. Huszonegy éves lehettem, leültettem őket egy asztalhoz, de egyik se mondott le rólam. A nácitól kaptam a házamat, a másik, Blumenthal Antal Bumi, az MTK intézője volt az, aki azt mondta: maga nem ide való, maga sztár. Ezt a szót nem én nem ismertem, de senki. Bumi mondta, hogy fel kell jönnöm Pestre, és ő vitt el a Pannónia Vendéglátó igazgatójához, Somogyi Jenőhöz. Azt mondta: hoztam neked egy sztárt. Onnantól öt helyen dolgoztam a Moulentől a Casanováig, az Édentől a Lidóig, színház mellett. Vasárnap három, hétköznap két előadásom volt a Kamara Varietében. A havi keresetem tízszer annyi volt, mint édesapám fizetése.”

Forrás: bors