Fodor Zsóka: “Sose kellett takarítanom”

Életében egyszer sem kellett takarítania.

Kiderült, hogy Fodor Zsóka egyáltalán nem ért a takarításhoz. De tényleg semennyire. Egy takarítással foglalkozó cég reklámfilmjének készítése közben mesélt erről a 77 éves művésznő:

“Sose kellett takarítanom, ezt mindig édesanyám oldotta meg helyettem. Hagyta, hogy tanuljak, színésznő legyek, és az otthon nyugalmát biztosította ne­kem. Tizennégy éve ment el, az­óta takarítónőim vannak, akikkel hol elégedett vagyok, hol nem. Ha minden kötél szakad, egy barátnőm elutazik hozzám, és rendbe tesz mindent körülöttem.”.

Forrás: YouTube/Sztárportré

A fentiek ismeretében érdekes, hogy Fodor Zsóka épp egy gondnoknő szerepében lett híres. Pedig kezdetben a sorozat német tulajdonosai nem voltak elégedettek a színésznő megjelenésével.

“A német vezetőségnek a hosszú körmeim okoztak gondot. Nem akarták engedni, hogy így szerepeljek. Akár a szerződtetésem is veszélybe ke­rülhetett volna, ha Kalamár Tamás nem győzi meg őket arról, hogy a saját takarítónőjének is hosszú, festett, vörös körmei voltak akkoriban. A forgatás elején egy-két apróságot meg kellett tanulnom, például hogy söpör és mos fel egy igazi házinéni. Elképesztő időszaka volt az éle­temnek, semmiért se cserélném el.”

Forrás: bors