Így telt Koós János utolsó napja

Dékány Sarolta megtörten mesélt férje haláláról.

Koós János és Dékány Sarolta 48 éven át voltak házasok, mielőtt az énekes hirtelen halála elválasztotta volna őket. Az özvegy a Borsnak adott interjújában megtörten mesélt arról, mi történt az utolsó, tragikus napon:

“Kórházban kezelték, de mivel javult az állapota, ezért úgy volt, hogy hétfőn hazaengedik. Végül bent tartották, és szombaton megtörtént a tragédia. Elment mosdóba, majd kifelé jövet hirtelen összeesett. Én is épp a kórházban voltam, de nem engedtek oda hozzá. Mindenki fejvesztve próbált cselekedni, többször is újraélesztették, azonban már nem tudták visszahozni. A szíve vitte el.”

Fotó: YouTube/Sztárportré

Dékány Sarolta számára végtelenül nehéz ez az időszak, próbálja a búcsúztató körüli teendőkkel lekötni magát:

“Próbálom elfoglalni magamat. A személyes holmijaihoz ugyan még nem nyúltam, minden úgy van, ahogyan itt hagyta. Még nem vagyok képes arra, hogy eltegyem a ruháit. A búcsúztató szervezése egyébként is leköti minden időmet. Tegnap reggel is a temetőben kezdtem a napomat, kiválasztottam a férjem nyughelyét, ami jó barátja, Bajor Imre sírjához közel lesz. A gyerekeink, Réka és Gergő nagyon sokat segítenek, bár a fiam Zalaegerszegen van, úgyhogy vele kevesebbet tudok találkozni, mint a lányommal.”

Forrás: borsonline