Így hozták haza Sas Józsefet Thaiföldről

Rosszul lett Ázsiában a 80 éves humorista.

Sas József téli thaiföldi pihenése közben lett rosszul lett és kórházba került, emiatt a hazautazását el kellett halasztani. Ám azóta már újra Magyarországon van a művész úr, egy légi betegszállításra szakosodott cég különrepülőjével repült haza, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kisgépes termináljához – innen nem sokkal később egy szirénázó mentőautó hajtott el.

A Samaritanus Mentőszolgálat Facebook-oldalán fotókkal és az alábbi szöveggel számolt be az akcióról:

“Ismét közös munka a Trustair Aviationnal! Népszerű művész földi szállításában segédkeztünk”.

A légi szállítást végző cég megerősítette, hogy az említett művész Sas József volt:

“Sas József művész úr hazaszállítását egy piaci utasbiztosító megbízásából végezte a cégünk. A szállítás előkészítése után, március 7-én délelőtt szállt le a mentőrepülőgép a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A hosszú repülési idő ellenére a szállítás a terveknek megfelelően eseménymentesen zajlott”.

Fotó: YouTube/ATV

Korábban is előfordult már, hogy a távoli országban gond volt Sas egészségével. 2017-ben az ATV Esti Frizbi című műsorában számolt be róla a humorista, hogy a rosszulléte miatt félbe kellett szakítani a nyaralást:

“Amikor jöttem fel a lépcsőn, fogódzkodnom kellett, mert egy kicsit szédülök, de alapvetően jól vagyok. Vigyáznak rám sokan, főként a feleségem és az isteni orvosok. Az emberi szervezet maga tiltakozik, nem is akartam menni arra az útra. Nagyon elfáradtam a szilveszteri mulatság és a sok előadás után.”

Forrás: blikk