Ezért vetkőzik még 67 évesen is Cicciolina

Kígyóznak a sorok az olasz klubok előtt, amelyekben Staller Ilona fellép, és megmutatja fedetlen kebleit.

Teszi ezt Cicciolina annak ellenére, hogy már 67 éves, ám a kor mit sem akadályozza abban, hogy táncoljon, énekeljen és megmutassa testét a közönségnek. Cicciolina imád fellépni, az emberek pedig kíváncsiak rá, sok helyre hívják:

“Folyamatosan fellépek, a következő hetekben például több klubban is lesz műsorom, majd’ minden hétvégén. Nagyon szeretem ezt csinálni, és energikusabbnak érzem magam, mint valaha. A topless-show mellett táncolok és énekelek is, ez mindig benne van a programban, és úgy tűnik, szeretik az emberek.”

“Úgy gondolom, amit képviselek, kortalanná tesz a színpadon, és a külsőm, a mellem is elég jó, legalábbis még most is az ujjaim köré csavarom a férfiakat ezzel a szexi előadással”.

Una bellissima serata. Buongiorno amici .

Közzétette: Staller Ilona – 2019. március 3., vasárnap

Cicciolina imádja a magyar közönséget, és részben ezért, másrészt pedig családja miatt szeretne hazaköltözni a közeljövőben. A költözéshez az kell, hogy kinti ingatlanjait sikerüljön eladnia. Egyes lakásai esetében perben áll az ingatlan üzemeltetőjével, ám a lakásokat meghirdette, és nagyon örülne, ha esetleg egy magyar érdeklődő lenne végül a vevő.

Forrás: blikk