A 80 éves Sas József kórházba került Thaiföldön

El kellett halasztani a hazautat.

A legendás humorista a szokásos téli thaiföldi pihenése közben lett rosszul lett és kórházba került a Bors információi szerint. Sas Józsefnek már több napja haza kellett volna jönnie, ám a távoli országban ragadt, mert erősödnie kell ahhoz, hogy bírja a köze egy napon át tartó utazást. Felesége és egy orvos is vele lesznek majd a repülőn.

A 92 éves Baranyi Lászlónak sok közös fellépése volt Sas Józseffel a Fészek Művész­klubban és a munkakapcsolaton kívül baráti viszonyt is ápolnak egymással. A művész Sas József utazásával kapcsolatban elmondta:

“A feleségével utazott Thaiföldre, a tervek szerint a hétvégén érkeztek volna haza. Nagyon féltettem az utazástól, a hőmérséklet-különbségtől, de azt mondta, jól fog esni neki a kikapcsolódás. Mivel azt mondta, pihenni szeretne és a telefonját is kikapcsolja, így én nem beszéltem vele, mióta elutazott.”

Fotó: wikipédia

Baranyi László azt is elmondta, hogy októberben egy orvosi vizsgálat után kötelezték pihenésre a keringési zavarokkal küzdő Sas Józsefet, aki jobban lett, ezért is vágott bele az utazásba.

Forrás: bors