Hármas ikreket három különböző családba adtak örökbe – tragédia lett a vége

Egy kísérlet részesei lettek.

A történet olyan, mintha egy film sztorija lenne – de valójában megtörtént. Viszont később tényleg készült róla film is.

Eddy, Bobby és David hármas ikrek, ám csak a húszas éveikben ismerték meg egymást.

Édesanyjuk tinédzserként szülte őket, hat hónap után úgy döntött nem akarja nevelni őket. Mivel három gyereket szinte lehetetlen egy családhoz örökbe adni, úgy döntött az adaptációs ügynökség, hogy külön helyre fognak kerülni.

Egy kísérlet főszereplőivé váltak: Bobbyt egy gazdag, munkamániás családba, Eddyt egy alsó középosztálybeli családba, Davidet pedig egy szeretetteljes, középosztálybeli családba adták, ott is nőttek fel.

Semmit nem tudtak egymásról, egészen addig, amíg Bobby nem jelentkezett egy New York-i főiskolába. Ott többen is Eddynek szólították és úgy tűnt, mintha ismernék. Végül valaki rákérdezett, hogy nincs-e egy ikertestvére, mert kiderült, hogy ők Eddyt ismerték, aki egy évvel előtte végzett.

A diákok segítségével felkeresték Eddyt, létrejött a találkozó és kiderítették, hogy ugyanaz az ügynökség foglalkozott az örökbefogadásukkal, így megtudták, hogy ők ikrek.

Fotó: YouTube

A különleges sztorira felfigyelt a média is, újságcikkek jelentek meg a két fiúról a fényképükkel együtt.

Ezt vette észre David, aki mintha csak magát látta volna a két fotón.

Megkereste hasonmásait és jött a döbbenet, hogy hárman ikertestvérek. De legalább egymásra találtak, annyira, hogy aztán később közösen nyitottak egy éttermet Triplets, azaz Hármas ikrek néven.

Viszont azt a tényt, hogy egy kísérlet részesei lettek, nem tudták feldolgozni. Eddy egy idő után teljesen összeomlott, öngyilkos lett.

David és Bobby úgy fogalmazott a kísérletről, amelynek eredményéről egyébként semmi információ nincsen: „olyanok voltunk, mint a kísérleti patkányok”.

A történetet 2018-ban Three Identical Strangers, vagyis Három egyforma idegen címmel megfilmesítették.

Forrás: Ladbible