Kutyák „írnak” levelet az agydaganatos kislánynak

A négylábúak mindig jókedvre derítik.

Hétéves koráig a hartlandi Emma a gyerekek gondtalan életét élte. Aztán mivel fájt a feje és influenzaszerű tünetei voltak és pár nap múlva sem lett jobban, kórházba vitték. A vizsgálatok során kiderült, hogy gyógyíthatatlan agytumora van.

Édesanyja, Tammy Mertens egy internetes oldalon számol be kislánya állapotáról, kezeléseiről a családtagjaiknak és más, hasonló betegséggel küzdőknek segítségül.

“Az a célunk, hogy minden napot megünnepeljünk. Napról napra élünk. A mai nap jó volt. Volt egy kis szünetünk az orvosi időpontok között és elmentünk a Cheesecake Factory-ba sütizni” – írta február 7-én.

Észrevették, hogy egy dolog minden esetben jókedvre deríti Emmát: a kutyák. Szerencsére több terápiás kutyussal is találkozhat, de a négylábúakkal nem lehet betelni…

Anyukája kitalálta, hogy arra kéri a kislány történetét követőket, hogy küldjenek neki a kedvenceik által „írt” levelet.

Kérése sok gazdihoz eljutottak, mert annyi e-mailt és fotót kaptak, hogy betelt az e-mailfiókja is.

“Emma mailboxa teljesen megtelt. Sok-sok kép nevettette meg. Köszönjük mindenkinek, aki megpróbál mosolyt csalni az arcára” – írta az édesapa.

Ide lehet írni Emmának:

Emma Mertens

P.O. Box 230

Hartland, WI

53029

Email: emmalovesdogs7@gmail.com

Sweet 7-year-old Emma has a terminal illness and wants letters/pics from your dogs❤️🐶Fulfill her wish by emailing her: emmalovesdogs7@gmail.comOr by mail:Emma MertensPO Box 230Hartland, WI, 53029

Közzétette: Mallory Brooks – 2019. március 1., péntek

Forrás: People

Címlapfotó: Gofoundme