Őrült mód rázkódni kezdett a repülő, az egyik utas videózott

Nagyon ijesztő felvétel.

Egy BA492 típusú repülőgép erős turbulenciába került a gibraltári repülőtér megközelítése közeben. Félelmetes látvány, ahogy a repülő vadul rángatózik:

Félelmetes felvétel! Ma reggel erős turbulenciába került egy BA492 típusú repülőgép a gibraltári repülőtér megközelítése közeben!

Félelmetes felvétel! Ma reggel erős turbulenciába került egy repülőgép a gibraltári repülőtér megközelítése közeben!Ti hogy reagáltatok volna a repülőn ülve?Videó: @FlightAlerts

Közzétette: Met Híradó – 2019. február 25., hétfő

A turbulencia a légáramlás hirtelen változásakor alakul ki, jellemzően akkor, mikor a futóáramlások miatt hirtelen változik a szélerősség. Nagyon ijesztő lehet, ahogy a turbulencia dobálja a gépet, ugyanakkor nem igazán veszélyes: az elmúlt négy évtizedben nem jelentettek olyan repülőgép-szerencsétlenséget, amit ez okozott volna.

Ettől persze még nem kívánjuk senkinek sem az élményt. Az egyik utas videóra vette, hogyan fest mindez a repülőgépben átélve:

Újabb félelmetes felvétel, ezúttal a gép belsejéből! Tegnap reggel erős turbulenciába került egy BA492 típusú repülőgép a gibraltári repülőtér megközelítése közeben!

Újabb félelmetes felvétel, ezúttal a gép belsejéből! Tegnap reggel erős turbulenciába került egy repülőgép a gibraltári repülőtér megközelítése közeben!Ti hogy reagáltatok volna a repülőn ülve?Videó: AIRLIVE net

Közzétette: Met Híradó – 2019. február 26., kedd