Papi áldással és szenteltvízhintővel motor eladó!

Az extrák miatt (is) kihagyhatatlan ajánlat.

A járművásárlás mindig necces dolog, ki tudja, mennyire mond igazat, mit tagad le az előző tulaj. Aztán még előkerülhetnek később rejtett hibák is.

Ha megbízható előző tulajdonost akarsz, akkor valószínűleg nem találnál jobbat, mint egy pap. És hogy kicsit extrémebb legyen az eset Hodász András atya egy Ducatitól akar megválni, amire ő maga is szívesen pattant fel. Mint írja, „orcapirítóan magas áron” szeretné eladni, tehát, aki adna ilyen árat olyan extrákért, mint a papi áldás vagy a mozgásérzékelős szenteltvízhintő gyalogosok ellen – bármi legyen is ez –, jelentkezzen az atyánál.

“Drága Testvérek! Mély fájdalommal, de az Úr akaratában megnyugodva, megválok szeretett Ducatimtól, financiális okokból. Arra gondoltam, hogy mielőtt odaadom egy kereskedőnek, aki arcátlanul alacsony áron venné át tőlem, hogy rövid időn belül meggazdagodjon, meghirdetem az ismerőseim között, méghozzá a testvéri szeretet és az Egyház iránti szolidaritás jegyében, orcapirítóan magas áron! Ha te értetted ezt a többszörösen összetett mondatot, és komolyan érdekel egy alig kétéves, megkímélt Ducati Scrambler Icon motorkerékpár (extrák: papi áldás és mozgásérzékelős szenteltvízhintő gyalogosok ellen), jelentkezz privátban! Köszönöm!”

Drága Testvérek! Mély fájdalommal, de az Úr akaratában megnyugodva, megválok szeretett Ducatimtól, financiális okokból….

Közzétette: András Hodász – 2019. február 26., kedd

Kövess minket a Facebookon is:
Címkék: ,