A macska keservesen belenyávogott a babafigyelő készülékbe

Az anya azonnal felrohant az emeleti babaszobába.

Roy és Bernita Rogers nagyon vágytak gyermekre, ám három gyermekük is koraszülött lett, majd életüket vesztették. Hatalmas csapás volt ez a pár számára, és sosem tudták feldolgozni ezt a sok fájdalmat. Bánatukat valamelyest enyhítette, mikor egy kóbor cica felbukkant a közelükben, ők pedig befogadták.

Ezután Bernita ismét teherbe esett. Nagyon aggódtak, ám ezúttal minden rendben ment, és a nő egy egészséges kislánynak, Stacey-nek adott életet. A szülők az előzmények miatt a végletekig féltették a babát, és folyamatosan bébiőr készülékkel figyelték.

Fotók: YouTube

Stacey 6 hetes korában megbetegedett. Bernita rögtön rohant vele az orvoshoz, aki megnyugtatta, hogy megfázásról van szó, és rendbe fog jönni a baba. Bernita megnyugodott.

Nem sokkal később épp lent volt a család a nappaliban, a baba pedig fent aludt, mikor a macska odament Bernitához, mintha valamit akarna tőle. Ő viszont elképzelni sem tudta, mit akarhat az állat, ezért nem foglakozott vele. A macska erre felrohant az emeletre, és a család egyszer csak meghallotta, ahogy félelmetesen belenyávogott a bébiőrbe. Az anya rögtön felrohant a babához, és látta, hogy a kicsi teljesen elkékült, nagyon nincs jól.

Rögtön a kórházba rohant vele, ahol sikerült megmenteni a baba életét – hála a macskának, aki tudatta gazdáival, hogy nagy a baj. Stacey ennek hála egészséges kislánnyá cseperedhetett.

Forrás: happiest