Húst hússal eszel? Akkor nézd meg ezt a videót!

Ilyen egy teljes körű vacsoraélmény?

Napjainkban annyiféle étkezési irányzat van, hogy csak kapkodjuk a fejünket. Mindre azt mondják a hívei, hogy az a legegészségesebb. De melyiket és mi alapján válasszuk? Pláne nehéz kérdés ez úgy, hogy vannak dolgok, amiket egy darabig istenítenek, majd pár év múlva kiderül, hogy az aztán igazán egészségtelen (lásd például a margarint).

Az egyik legnagyobb ellentét talán a „mindenevők” és a húst vagy az összes állati eredetű élelmiszert mellőző vegetáriánusok, vegánok között van. A két tábor között szakadék mélyülésében egészen biztosan közrejátszik a vegánok egy részének hangos, néha erőszakos kiállása az életmódjuk mellett, másrészt a mindenevőknek is nehéz lehet elfogadni azt – ha tényleg belegondolnak -, hogy tényleg ölni kell azért, hogy egyenek.

Nem szeretnénk senkinek sem megmondani, hogy mit csináljon, mit egyen, ez mindenkinek a saját döntése. Az elgondolkodtatás viszont célunk. Ezzel a videóval is.

Casa De Carne – Süldő Borda

Egy teljes körű vacsoraélmény, amit sosem felejtenénk el. Te végig tudnád csinálni? 😦Oszd meg ezt a videót másokkal is!Forrás: Last Chance for Animals

Közzétette: Csir Kevin – 2019. február 17., vasárnap