Csobot Adél: “Előfordul, hogy nincs türelmünk egymáshoz”

Náluk sem leányálom az élet.

A 24 éves Csobot Adél és a 31 éves Istenes Bence két kisgyermeket nevelnek. A 6 hónapos Ádin és a 2 éves Nátán sok örömet adnak nekik, ám nehézségek is bőven akadnak. Csobot Adél a blogjában ezt írta erről:

“Sokszor gondolok arra a lányra, arra az Adélra, aki a gyerekeim születése előtt voltam, vagy arra a férfira, aki Bence volt életünk két legnagyobb ajándéka előtt. Vágyom olyan felelőtlen és igazán szabad pillanatokra, amelyeket akkor éltünk meg közösen”.

“Bevallom, előfordul, hogy nincs türelmünk egymáshoz Bencével. Ennek pusztán olyan egyszerű okai vannak legtöbbször, hogy elfogy az energiánk, fáradtak vagyunk, de közben nagyon vágyunk arra, hogy minőségi időt tudjunk együtt tölteni. Ebben a már új, anyai énemben kell megtalálnom a lehetőségeket arra, hogyan éljem meg a nőiességemet. Szeretnék magamban és Bencében is felfedezni új értékeket. Ezekbe kapaszkodva pedig átlendülni a néha nehezebb időszakokon… Együtt, közös erővel.”

Istenes Bence is elismerte, hogy nem mindig könnyű. A Blikknek adott nyilatkozatában azt mondta:

“Rettentően hiányoznak a spontán programok, hiszen, ha megyünk valahova, mindent meg kell előre tervezni, majd utána százszor átszervezni, igazodni a gyerekek alvásához, evéséhez. Amikor pedig lenne pár szabad percünk kettesben, akkor – ahogy Adél is írja – jellemzően bezuhanunk az ágyba, olyan fáradtak vagyunk – mondta lapunknak Istenes Bence. – Bármennyire is próbálunk figyelni arra, hogy kettesben is töltsünk időt, a két gyerek és a munka mellett ez szinte kivitelezhetetlen, csak pár havonta tudunk elmenni Adéllal vacsorázni, arra pedig már nem is emlékszem, hogy moziban mikor voltunk legutóbb”.

A konfliktusokat közösen igyekeznek rendezni, sok és nyitott kommunikációval. Istenes Bence pedig egy munkát is visszaadott azért, hogy többet lehessen családjával. A Survivor harmadik évadának vezetését nem vállalta, mert 2 hónapot a családjától távol kellett volna töltenie a forgatások miatt.

Forrás: blikk