Boros Lajos: “Négy pszichológus dolgozott rajtam”

Öt év után újra közönség elé lépett a 71 éves Boros Lajos.

Lalikirály attól tartott, hogy kijött a gyakorlatból, ám ez nem így történt. A Blikknek adott interjújában pedig őszintén, fanyar humorral mesélt a megpróbáltatásairól. Például arról, mikor ébredése után hetekig nem tudott arról, hogy kómában volt:

“Jött a család, ott sutyorogtak egymással, de nem értettem, miért. Tudtam, hogy valamit elkövethettem, így azon gondolkodtam, mit hallgattam el, és mekkora bajban lehetek.”

Boros Lajosnak nagyon mély pillanatai is voltak betegsége során:

“Volt egy holtpontom. Feküdtem az ágyban, bámultam az unalmas plafont, mert nem tudtam mást, nem volt erőm elfordítani a fejem. Azon agyaltam, mi a francért vagyok én itt. Azt gondoltam, mindenki összeesküdött ellenem, nekem innen el kell szöknöm! Összesen négy pszichológus dolgozott rajtam, az elsőnek rongyosra sírtam a vállát, mert annyira sajnáltam magam”.

A pszichológusok segítettek neki abban,hogy máshogy lássa a dolgokat:

“Azért nem haltam bele ebbe az egészbe, mert rohadt kíváncsi ember vagyok. Módszeresen meggyőztem magam. Figyelj, hülye Boros, mondtam magamnak, ne figyelj magadra, foglalkozz inkább másokkal”.

Boros Lajos noha még vékony, és emiatt kissé törékenynek tűnik, de már sok energiája van, és egyre több terve. A rádióműsora mellett egy hosszabb stand-up estet is tervez, és azt is, hogy rendszeresen színpadra léphessen. Továbbá egy rádió is megkereste.

Forrás: blikk