Így fogyhatsz Szabó Gyuri bácsi szerint gyógynövényekkel

A bükki füvesember tanácsai jól jönnek, ha leadnál pár plusz kilót.

A plusz kilók a korral egyre nehezebben mennek le, érdemes a sztárdiéták helyett a bükki füvesember tanácsait megfogadni. A 90 éves Szabó Gyuri bácsi, ha felszalad rá néhány plusz kiló, elkezd kevesebbet enni, többet mozogni, és emellett a gyógynövényekhez fordul.

Gyógynövények a karcsúságért

Fotó: YouTube

Gyuri bácsi szerint ahhoz, hogy megszabaduljunk a súlyfeleslegtől, a zsírégetés mellett arra is figyelni kell, hogy fogyókúra alatt csökkentsük a savképződést. A kevés táplálék miatt feldúsuló gyomorsav ugyanis maró hatású, és fokozza az éhséget. Fontos szempont az éhség csökkentése is, és a táplálék felszívódásának lassítása.

A bükki füvesember szerint a mezei katáng mintha csak a fogyókúrázóknak lett volna teremtve. Nem emeli meg a vércukorszintet és lassan szívódik fel. Savcsökkentő hatású, így csökkenti az étvágyat. A fehér akácvirág szintén savcsökkentő hatású. A kukoricabibe pedig segítheti az inzulintermelés kiegyensúlyozását.

A tisztító hatású aranyvessző, a bodzavirág és a gyújtoványfű pedig átmossák a szervezetet.

Persze a gyógynövények fogyasztása önmagában nem elég, de a diéta és a mozgás mellett sokat segíthetnek abban,hogy sikeresen megszabaduljunk a felszaladt kilóktól.

Forrás: egeszsegkalauz