Kozso: Nem érdekel, mit ír a potyi, a rotyi, a tutyi, meg a rutyi

Nem, ez nem a legújabb dalának a szövege.

“Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!
Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!”

– énekelte Kozso a Szomorú szamuráj című Ámokfutó-számban.

Akinek ez kimaradt az életéből, itt megnézheti (vigyázat, egy órán keresztül ez a két sor hallható!).

Ez alapján akár azt gondolhatnánk, hogy a címbeli idézet is egy új dalából van, de nem, itt a negatív kommentekről beszélt.

A Magneoton YouTube-csatornájára került fel egy interjú, melyben többek között arról is szó volt, hogyan viseli, hogy viszonylag megosztó személyiség, mihez kezd a hozzászólásokkal. Erre Kozso így válaszolt:

„Az elmúlt pár évben, négy és öt évben abbahagytam, hogy a neten nekiülök, és nézem, mit ír a potyi, meg a rotyi, meg a tutyi, meg a rutyi. Egyszerűen elfelejtettem, és mindig arról szóljon az aktuálisan az igazi pozitív életet, és én ebben hiszek.”

Mostanában az énekes kissé eltűnt, elmondta azt is, hogy mivel tölti napjait.

“Egész nap zene, egész nap írás, egész nap rajzolás vagy festegetés. Ez hihetetlen, tehát én nem érzem az időt, nem érzem azt, hogy 24 óra, inkább 100 óra aznap is. Nem vagyok fáradt, mindig jól érzem magam, és ez a legfontosabb. Mikor leülsz egy zongorához, zongorázol. De ha kell, ott van melletted egy papír, és elkezdesz rajzolni, mert éppen magadról gondoltál valamit, vagy épp valakiről gondoltál valamit. Rajzolsz valamit és írsz hozzá egy zenét. Vagy megfordítva a kettőt”

– mesélte a rá jellemző lendülettel.

Beszélt még a csajozásairól és a műtétjéről is, az interjú itt nézhető meg.

Kövess minket a Facebookon is:
Címkék: