Az interneten keres feleséget Samu, a láma

Lám, a láma is becsajozna – itt a tavasz!

Fiatal, nőtlen, magas, délceg, saját kecóval rendelkezik, jókedvű, családbarát, nyitott, barátkozó és már egy éve keresi szerelmét – ilyen jó tulajdonságokkal ki ne akarna magának férjet?

Ebben reménykednek a Katica Tanyán is, ahol Samunak, kedvenc lámájuknak keresnek feleséget az internet segítségével.

„Samu egy 4 éves, jól szocializált, más állatokkal könnyen barátkozó láma, aki már egy éve várja, hogy megtaláljuk számára az ideális lámatársat. A keresést nehezíti, hogy sokkal több hím található az országban, mint nőstény. Jelenleg egy tehén próbálja betölteni az űrt a lelkében, kisebb-nagyobb sikerrel, hiszen Ő csak barátként tekint Samura, aki ezt nehezen fogadja.

Samu az igen ritka kivételek közé tartozik, hiszen egész teste fehér, csak néhány barna folt tarkítja. A látogatókkal kedves, barátkozó, szereti, amikor fűvel etetik. Kicsattan az egészségtől, aktív és nyitott az új jövevényekre.

Az ideális társ hasonlóan fiatalkorú hölgy, hogy valóban egy életen át tarthasson szerelmük. A kedves jövendőbelinek hasonlóan jó sora lesz a Katica Tanyán, mint Samunak, akinek az igényeihez igazítottuk lakhelyét: saját karámban tölti napjait, ahol a nagy futtatón élheti ki mozgásigényét és a pihenéshez beállóval is rendelkezik.”

– írták Samu társkereső posztjába.

Kedves Ismerősök és Ismeretlenek! Közel egy éve keresem lámapárom, eddig sikertelenül, így az internet adta…

Közzétette: Katicatanya – 2019. február 14., csütörtök

Szóval, akinek van egy facér lánylámája és a fotó alapján szerelemre lobban Samu iránt, jelentkezhet a program@katicatanya.hu címen.