A 86 éves férfi megindító hálalevelet írt a videókazetta-lejátszó eladójához

Több ezren könnyezték már meg a férfi sorait.

Matt Shoukry az interneten keresztül eladta ezeréves VHS kazetta lejátszóját, és egyáltalán nem számított arra, ami ezután történt. A lejátszót megvásároló 86 éves férfi ugyanis egy megható, kézzel bepötyögött, majd lefotózott, hálálkodó levelet küldött neki:

Helló,

Nemrégiben találtam egy csomó régi videókazettát, és látni akartam, mi van rajtuk. Ekkor jöttem rá, hogy nincs lejátszóm. Szóval felmentem az eBay-re, és megláttam az ajánlatod.

Megvettem a lejátszód, és te néhány napon belül postáztad is. Teljesen újnak néz ki. Hihetetlen. Nem volt egyszerű beindítani, de ez nem a lejátszó hibája, hanem az enyém. 86 éves vagyok. (…) Végül sikerült, tökéletesen működött a lejátszó.

Nagyon hálás vagyok a gondosságodért, az erőfeszítésedért és a gyorsaságodért.

Megnéztem a felvételeket a nyugdíjas búcsúztatómról, ami 25 évvel ezelőtt volt, és még sosem láttam videón. Fiatalok voltunk. És láthattam az esküvőnkről készült videót is. Az összes családtag és barátunk ott volt, sokan közülük ma már nincsenek. És visszanézhettem a síeléseket, azt ahogy a gyerekek felnőttek, az utazásokat, és azt, ahogy a családunk változik. Köszönöm a nagylelkűséged, hogy eladtad a lejátszót.

Minden jót!

Fotó: pinterest/happiest

Forrás: happiest