Újra összeállhat Boros Lajos és Bochkor Gábor?

Elásták a csatabárdot.

A két legendás rádiós másfél évtizednyi közös munka után úgy összevesztek, hogy sokáig nem is beszéltek egymással. 2018 óta viszont újra kommunikálnak egymással.

Néhány héttel ezelőtt megszűnt a Music FM, ezzel Bochkor elveszítette a munkáját. Több rádió is megkereste, de Bochkor nem beszélt a konkrét ajánlatokról. A közösségi oldalakon az Önindító megszűnésével merült fel ötletként, hogy jó lenne, ha a két népszerű rádiós újra összeállna. A Blikk megkérdezte a betegségéből lábadozó Boros Lajost, mit szólna ehhez.

“Szívesen dolgoznék Bocsival újra együtt, nem mondanék nemet egy ilyen megkeresésre. Nyilván egy ilyen munka függ az egészségi állapotomtól is, holnap például egy terheléses vizsgálatra készülök, meg persze, sok múlik Bochkoron is. Megmaradt bennem a lelkesedés, egyébként Voga barátommal csinálunk is egy közös internetes rádióműsort, így azt se mondhatom, hogy kijöttem volna a gyakorlatból. Ha az emberek követelnék, hogy újra összeálljunk, nem én lennék a dolog akadálya.”

Boros Lajos és Bochkor Gábor 1995-ben kezdte a közös munkát a Danubius Rádióban. 1999-ben átigazoltak a Sláger Rádióhoz, itt tíz évig dolgoztak együtt. Majd a Neo FM-hez szerződtek, ami nem sokkal később megszűnt, így 18 év után abbahagyták a közös műsorvezetést. Ezután sokáig nem is beszéltek, ám mikor Bochkor megtudta, hogy Boros Lajos beteg, felkereste. Boros pedig Bochkor szakítása után érdeklődött annak hogyléte felől.

Forrás: blikk