Fejfájással feküdt le, kómába esett, és arra kelt, hogy megszült

Nem is tudta, hogy állapotos.

A 18 éves Ebony Stevensonnak december 2-án megfájdult a feje, ezért lefeküdt aludni egyet. Amikor felébredt, akkor derült ki számára, hogy édesanya lett. Persze közben történt ez-az.

Nem sokkal azután, hogy elaludt, rohamai lettek, ezért kórházba szállították. Hogy állapotát stabilizálják, mesterséges kómába helyezték.

A vizsgálatok során derült ki, hogy terhességi magas vérnyomása van, ekkor tudták meg azt, ami Ebony számára sem volt ismert, hogy a lány állapotos.

Sürgősségi császármetszést kellett végezni nála, így december 3-án megszületett kislánya 3,45 kilóval.

Csak három nappal később, december 6-án ébredt fel a kómából, ekkor szembesült vele, hogy hirtelen édesanya lett.

Minden szokásos, terhességre utaló tünet elmaradt nála, menstruált, nem nőtt meg a hasa, nem kínozták reggeli rosszullétek sem. A kivizsgálások magyarázatot adtak mindenre: a lány egy születési rendellenesség miatt két méhhel jött a világra, de csak az egyiknek van petevezetéke, így tulajdonképpen kicsi volt az esélye, hogy teherbe essen.

A friss anyukát sokkolták a történtek, de azóta nagyon örül a gyermekének.

“Amikor felkeltem, emlékszem, az ápolók mondták nekem, hogy van egy babám, és azonnal rárakták a mellkasomra. Tudom, hogy szörnyen hangzik most, de megkértem, hogy vegyék el, annyira össze voltam zavarodva, és biztos voltam benne, valami félreértés történt”

– nyilatkozta Ebony, akinek végül édesanyja magyarázta el a helyzetet, így visszavitték neki a csecsemőt.

“Össze voltam még zavarodva, és meg is ijedve, de egy csodálatos pillanat volt.”

A pici súlyából arra következtettek az orvosok, hogy nagyjából időben jöhetett a világra, azóta a baba és az anyuka is egészségesen hazatérhettek.

Forrás: Mirror

Címlapfotó – illusztráció: iStock