“Megláttam a meztelen fotóimat az apám számítógépén”

Amikor egy pillanat alatt apró darabokra törik az, amit eddig a családodnak gondoltál.

A Floridában élő Brittian nevű fiatal lány sokkoló történetet osztott meg arról, hogy hogyan tette tönkre az életét a család, amelynek a biztonságot és szeretetet kellett volna jelentenie a számára.

Egy teljesen átlagos napon ugyanis, tévénézés közben kinyitotta az apja laptopját, és a saját meztelen fotójával kellett szembesülnie:

“Teljesen lezsibbadtam. A gondolataim cikázni kezdtek. Mit láttam? Ki az a meztelen lány a képernyőn? Nagyon úgy néz ki, mint én. Várj, várj, hé, ez tényleg én vagyok. Megtaláltam a saját meztelen fotómat az apám számítógépén. Életem 25 éve alatt sosem voltam még csalódottabb, sosem voltam még ennél jobban összetörve.”

Brittiant teljesen sokkolta a fotó, amin a nemi szervei is látszottak, és egy barna törölközőt tartott a kezében. Fogalma sem volt róla, mikor és hogyan készülhetett a fotó. Szerette volna, ha véget ér ez a rémálom, pedig csak most kezdődött. Talált egy videót is, amin a tükörben nézegeti a testét. Nem is sejtette, hogy az apja titokban levideózza.

Fotó: istock

A fiatal lányt a videó ébresztette rá arra, hogy gyerekkori emlékei arról, hogy az apja molesztálta, valósak.

“Amikor ötödik osztályos lettem, nagyon kíváncsi lett a testemre. Mindent tudni akart rólam. És azt hittem, rendben van, hogy olyan dolgokat mutatott nekem, amiket egy ennyi idős lánynak nem kellett volna látnia.”

A férfi, aki Brittian örökbe fogadó apja, molesztálta is a lányt, és önkielégítést is rendszeresen végzett előtte. Brittian tudta, hogy nem élhet így tovább. Egyik nap összepakolta minden holmiját, és lement a nappaliba, ahol szülei voltak, és azt mondta az anyjának:

“Szeretlek és nem hibáztatlak. Itt vagyok, hogy megvédjelek”.

Az “apa” a számítógépnél ült, de esélye sem volt, hogy eltüntesse a képeket, a bizonyítékok ugyanis ott voltak a lány telefonján. Az anya zokogni kezdett, amikor meglátta a felvételt. A férfi pedig nem szólt egyetlen szót sem, csak némán, gonosz tekintettel nézett. Látszott rajta, hogy nem bánt meg semmit.

“Megkérdeztem az anyámat, mit akar tenni, de ő azt mondta, menjek el. Ő az apámmal akar lenni.”

Ekkor egy világ dőlt össze Brittianban. Édesanyja manipulálni kezdte őt, és arra kérte, hogy ne menjen el a rendőrségre. Az anya, akinek meg kellett volna védenie őt, ellene fordult. A lány végül elvitte a bizonyítékokat a rendőrségre, elhatározta, hogy nem fog hallgatni többé. És ettől újra erősnek érezte magát.

Forrás: lovewhatmatters