Ambrus Attila: vérszerződéssel kötöttünk házasságot

Ősmagyar sámán szertartáson vettek részt.

“Még mindig nem hiszem el, hogy ez megtörtént velem. Annyira lüktet a fejem, olyan hatalmas élmény számomra, hogy nagyon komolyan elfáradtam. Egyszerűen nem tudom szavakba önteni, milyen volt, amikor először a karomba vettem a kislányomat. Nem vagyok sírós fajta, úgy harminc évvel ezelőtt könnyeztem talán egyszer. Most viszont, be kell valljam, elérzékenyültem”

– mondta Ambrus Attila kislánya, Anna születése után a Borsnak.

A Viszkis úgy érzi, közös gyerekük által még szorosabb lett a kapcsolata párjával, amit vérükkel fűszerezett bort kortyolva szentesítettek.

“Nem hagyományos módon, hanem vérszerződéssel kötöttünk házasságot Rékával, ősmagyar sámán szertartás keretében. Tűvel megszúrtuk egymás ujját, és egy-egy csepp vért engedtünk a borba, amit aztán megittunk. A kislányunk újabb, nagyon komoly vérkötelék köztünk, vele minden a helyére került.”

Azt tervezi, ha eljön az ideje, mindent elmesél kislányának a bankrabló múltjáról, szerinti így is tud majd példát mutatni.

“Tartok a reakciójától, hiszen ha bármi rosszat csinál, nyilván a szememre vethetné majd, hogy én milyen jogcímen osztom az észt. De mindent elmesélek majd neki, amint olyan korban lesz, hogy megérti. Azt gondolom, ha szeretem, és jól szeretem, igyekezve példát mutatni neki, nem lesz probléma az előéletem miatt. A jövendőbelijei pedig jobb, ha tudják, hogy a sörétes ott lesz a sarokban, mert életcélom lesz megvédeni és vigyázni rá. Nem, nem leszek harcias apuka, és nem ítélkezem majd senki felett. Én is kaptam egy esélyt az apósoméktól, a barátaimtól, szóval tőlem egy exbankrabló is jöhet majd a lányomért, adok neki egy lehetőséget.”