Várkonyi Andrea ezt mondta fél évvel a Bochkorral való szakítás után

A színpadon, munka közben is mesélt a helyzetről.

A pszichológiát tanuló Várkonyi Andrea, aki 12 éves kapcsolat után hagyta ott Bochkor Gábort, a szerelemről, a párkapcsolatokról és a párválasztásról tartott előadást, amit sokan furcsának találtak. Várkonyi a színpadon, munka közben reagált erre:

“Nem akarok úgy csinálni, mintha nem én lennék az, akivel tele vannak a címlapok. Én vállalom, ami történt, nem kell semmit szégyellnem. Hoztam egy döntést, amit nem bántam meg. Kicsit belehaltam, kicsit összetört benne a szívem, de jól tettem, hogy kiléptem abból a kapcsolatból.”

Majd az előadása után a Blikknek nyilatkozva elmondta:

“Ez az előadás nem rólam szólt, és ezt szerettem is volna tisztázni, én ezt külön kezelem magamban. Nem akarom részletezni, hogy mi és hogy történt, főleg a kislányom, Nóri miatt. Azt gondolom, mindent elmondtam, amit erről lehet”.

A színpadon elhangzottakkal kapcsolatban pedig ezt mondta Várkonyi Andrea:

“Amit mondtam, hogy összetörtem, az igaz, de már jól vagyok. Arccal előre, a jövő felé nézek, helyére kerültek a dolgaim, tök jól vagyok. Amivel akartam, már szakítottam, ez igaz a munkára is, és most hatalmas nyugalom van bennem. Sokan meg is jegyzik, hogy ez a harmónia sugárzik rólam, és örülök, hogy mások ezt tapasztalják. Nem tudnám megjátszani, hogy minden rendben van, ha nem így lenne”.

Azzal kapcsolatban, hogy a róla sugárzó harmóniának köze van-e egy új szerelem felbukkanásához, ezt mondta a műsorvezetőnő:

“Ezt többen találgatták már. Egyedül vagyok, és egyáltalán nem központi téma, hogy legyen valaki. Most a feldolgozás és a nyugodt várakozás fázisában vagyok, de biztos vagyok benne, ha majd nyitott leszek, lesz valakim”.

Forrás: blikk