Pénteken Magyarországra érkezik Kabir Bedi, azaz Sandokan!

A maláj tigrisnek egy budapesti tigrissel is lesz dolga.

Február 15-én, pénteken a fővárosi állatkertbe látogat Kabir Bedi, vagy ahogy a leghíresebb szerepe alapján a világ ismeri: Sandokan.

Budapestre a szombati Guido és Maurizio de Angelis filmzenei koncert egyik sztárvendégeként érkezik (az olasz zeneszerző testvérpár nevéhez fűződik a Maláji tigris zenéje is), de egy nappal korábban az Állatkertet is felkeresi, hogy ott az egyik tigrist jelképesen örökbe fogadja.

„Mindazokat, akik Kabir Bedivel személyesen is szeretnének találkozni, 10:30-ra várjuk az állatkerti Nagyszikla belsejében kialakított Varázshegyben. A látogatáshoz természetesen ez alkalommal is belépőjegyet kell váltani, de jó hír, hogy ezen a napon is tart a Valentin-nap kapcsán meghirdetett páros kedvezményünk”

– írják az Állatkert honlapján.

Pénteken találkozhattok Sandokannal!A hír igaz, pénteken Állatkertünkbe látogat Kabir Bedi indiai színművész, akit –…

Közzétette: Fővárosi Állat- és Növénykert – 2019. február 12., kedd

Kabir Bedi indiai televízió- és filmszínész. Leghíresebb szerepe Sandokan volt a Maláji tigris című olasz tévésorozatban.

  1. január 16-án született Lahorban.

Színpadi szerepekkel kezdte pályáját az 1960-as években, ahonnan hamar közel került a filmezéshez.

Az 1971-ben készült hatrészes Maláj tigris című sorozat által ismerhettük meg mi és nagyjából az egész világ is. A maláj kalóz Sandokan története a gyönyörű helyszíneknek köszönhetően Malajziát is hamar közkedvelt úticéllá tette. Kabir Bedi a filmből származó bevételét az indiai filmiparba fektette, most is ennek a jövedelméből él.

Ismertebb mozifilmjei A bagdadi tolvaj, 007-es ügynök – Polipka és a Musza Dagh negyven napja. Jó néhány amerikai tv-sorozatban feltűnt epizódszerepekben: Knight Rider, Magnum, Gazdagok és szépek, Dinasztia.

Szerepei mellett békeharcos-küldetéssel járja a világot, a burmai diktatúra elleni harc egyik fő képviselője.

Címlapfotó: Facebook