A haldokló hajléktalant elválasztották egyetlen családtagjától: a kórházi dolgozó közbelépett

Kevin McClain hajléktalanként élt, amíg súlyos betegsége miatt kórházba nem került.

Nem tudtak segíteni rajta az orvosok, a férfi gyakorlatilag haldokolt. Egyetlen kívánsága volt még az élettől: látni szerette volna utoljára még egyszer egyetlen szerettét, akitől elválasztották.

Kevin 8 éve élt egy kocsiban szeretett kutyájával, Yurttal. Annak ellenére, hogy egy jó ideje nagyon beteg volt, a kutyájáról mindig gondoskodott. Amikor Kevin kórházba került, a kutyát elvitték egy állatmenhelyre.

A kórházban kiderült, hogy a férfinek tüdőrákja van, és már haldoklik. Ő azonban csak amiatt aggódott, hogy mi lesz a kutyájával, ha ő nem lesz többé. És utolsó kívánságaként még egyszer látni szerette volna. Ez azonban lehetetlennek tűnt.

Ekkor azonban történt egy csodás véletlen: Jan Erceg, az állatmenhely egyik önkéntese éppen abban a kórházban dolgozott, ahol Kevin is volt. És pont ő volt az, aki a kórházból az elfekvőbe vitte a férfit. Kevin eközben mesélt neki a kutyájáról, és hamarosan kiderült, hogy Jan nagyon is jól ismeri a csahost.

A nő pedig elhatározta, hogy boldoggá teszi a férfi utolsó napjait. Elvitte hozzá az elfekvőbe a kutyát. Az eb mintha mindent pontosan tudott volna: húzta a pórázt, és odavezette gazdája szobájához Jant, majd rögtön felugrott a férfi ágyára.

Megindító látni Kevin és szeretett gazdája utolsó találkozását:

A homeless, dying man is separated from his only family member

A homeless, dying man is separated from his only family member –when a paramedic finds out who it is, she takes matters into her own hands… I was sobbing by the end ❤️

Közzétette: Animal Lovers – 2019. január 24., csütörtök

A férfi másnap életét vesztette.