A Viszkis elmondja majd a lányának, hogy bankrabló volt

Ambrus Attilának még meg kell szoknia az érzést, hogy apává vált.

Világra jött a Viszkis, Ambrus Attila kislánya. A bankrablóból lett keramikus így mesél az apaság frissen megtapasztalt örömeiről:

“Nem vitás: a világ legboldogabb embere vagyok most! Csodálatos pillanatok ezek, még szoknom kell az érzést, hogy valóban apa lettem. (…) Míg élek nem felejtem el, hiszen végig bent voltam a szülőszobában, sőt, én vágtam el a köldökzsinórt is. Nagyon büszke vagyok a feleségemre, aki a legkeményebb csaj a világon. Egyetlen hangot sem adott ki fájdalmában a vajúdás és a szülés közben, nem is sírt. Én ezt biztosan nem bírtam volna ki. Mindenki egészséges, a pici és ő is, határtalan a boldogságunk!”

Fotó: YouTube/Ambrus Attila Official

Ambrus Attila szerint az biztos, hogy az egykori rossz fiú, aki a bankrablásairól híresült el egykor, mostantól tisztes családapa lesz. Ahogy korábban Lokálnak elmondta, nem fogja titkolni a lánya elől a múltját, elmondja neki bankrabló múltját:

“Titkolhatnám, de előbb-utóbb rájönne, aztán joggal mondhatná nekem, hogy hiteltelen vagyok.”

Persze, nem hároméves korában meséli el gyermekének, hogy az apja bankrabló volt, de később mindenképpen elárulja neki.

“Azt is tudom, hogy eljön az a pont, amikor szembesít engem azzal, hogy milyen jogcímen ‘pofázok bele’ az életébe. De akkor elmagyarázom, hogy sok rossz döntést hoztam, ám ezekből lehet tanulni.”

Forrás: blikk