Zalatnay Cini egyedül maradt

Nincs támasza, csak magára számíthat már.

A 71 éves énekesnőnek minden komoly döntést egyedül kell meghoznia. Noha korábban évtizedeken át volt támasza, Cini ma egyedül van. Nincs szerelme, édesanyját 1994-ben elvesztette, Nikolett lánya pedig külföldre költözött. Anyja halála nagyon nagy veszteség volt számára:

“Amíg anyukám élt, nem volt rossz döntésem. Nem hagyta, hogy hülyeséget csináljak! A karrieremben is segített, emlékszem, 71-ben sem akartam azt a dalt énekelni, ami a sikert hozta, mert rocker akartam lenni. Anyu ragaszkodott hozzá, és igaza lett”.

Zalatnay Sarolta hisz abban, hogy az édesanyja a mai napig figyeli őt odafentről:

“Furcsállják sokan, amikor ezt mondom, de érzem, hogy vigyáz rám, támogat. Ez rengeteg erőt ad a hétköznapokban és az éneklésben is, hiszen rengeteg nehézséggel kellett szembenéznem, amióta elment”.

Édesanyja halála után a lánya volt sokáig a támasza, vele vitatott meg mindent Cini, ám Niki Angliába költözött.

“Édesanyám mellett a lányom volt az, aki sokszor megerősített a döntéseimben. Ez valahol most is így van, de nyilván nem tudunk olyan gyakran beszélni, mint szeretnék. Ettől függetlenül örülök a boldogságának, annak, hogy sikeres az élete”.

Fotó: YouTube

Zalatnay Sarolta lánya egy nővel él együtt Angliában, de Cini azért reménykedik egy vér szerinti unokában:

“Tisztában vagyok vele, hogy kettejüknek csak mesterséges úton lehet gyermekük, de nagyon féltem ettől. (…) Szeretném, ha egyszer lenne egy vér szerinti unokám is, jó érzés lenne, ha Niki természetes úton adna életet egy gyermeknek”.

Forrás: blikk