Vajna Tímea teljesíti férje kívánságát

Szívvel és ésszel hozott döntést.

A hot! információi szerint Andy Vajna földi maradványainak egy részét hamarosan 36 éves özvegye viszi az Egyesült Államokba, a Westwood Village temetőbe. A családhoz közelálló ismerős a Blikknek elmondta:

“Timi jól tudta, hogy Andy a családja mellett szeretne nyugodni, ha eljön az ideje, de azt is belátta, hogy kormánybiztosként a magyarok hírnevét világszerte öregbítő filmes hírességként itthon kell eltemetni. Szívvel és ésszel hozta meg a legjobb döntést. Nagyon megviselte a férje elvesztése, a gyász, a temetések intézése, így arról még nem döntött, hogy magángéppel vagy menetrend szerinti járattal utazik-e arra a nagyszabású szertartásra, ahol valóságos sztárparádé várható, hiszen Vajnát elismerték és szerették a hollywoodi filmipar sztárjai. Nemcsak Arnold Schwarzenegger, aki Budapestre utazott és beszédet mondani a temetésén, de Antonio Banderas és Sylvester Stallone is személyes jóbarátja volt”.

Fotó: Instagram

A lap informátora úgy tudja, Vajna Tímea továbbra is sok időt tölt majd az Egyesült Államokban a jövőben, hogy megszerezze az amerikai állampolgárságot.

Forrás: blikk