Az apa végigközvetítette tini fia barátnőjének “titkos” szökését

Egész csapat drukkolt a fiataloknak.

Amikor az ember a szüleivel lakó tiniként szerelmes, akkor az egyik legfontosabb kérdéssé az válik, hogy „hol?”. Mármint hol tud együtt lenni az „örökké tartó” szerelmével. Vannak szülők, akik inkább azt mondják, csinálják otthon, akkor legalább tudják, hol vannak… és vannak, akikkel ilyenről beszélni sem lehet (vagy csak a gyerek gondolja így?). Na, ilyenkor jönnek a trükközések. Be- majd kisurranások a szobából, házból.

Egy amerikai apuka ilyen besurranásra lett figyelmes: reggel egy idegen női cipőt talált az előszobában. Gyorsan összerakta a dolgot, amit aztán rögvest ki is posztolt a Twitter-oldalára:

“Úgy tűnik, a nevelt fiamnál éjszaka itt aludt egy kislány. Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan csempészi ki a házból úgy, hogy a feleségem ne vegye észre most, hogy az egész család ébren van. Várunk…”

Követőnek se kellett több, élénk diskurzus alakult ki a bejegyzés alatt, mindenki várta a folytatást.

“Na most úgy tűnik, a feleségem teljes szombati takarító-üzemmódba kapcsolt. Egyelőre nem vette észre a cuki fehér tornacipőket a bejáratnál. Srácok, itt a ragyogó alkalom!”

Mire idáig ért, már tízezrek követték az eseményeket, a nevelőapa szavazást is kezdeményezett arról, hogy kinek drukkolnak, az „anyaoroszlánnak” vagy a fiataloknak. Naná, hogy a szerelmesek győztek 2/3 arányban!

Megkérdezték tőle, hogy miért nem segít a fiataloknak, de azt válaszolta, hogy 18 éves és eszerint már felnőtt férfi, vállalnia kell a tettei következményét.

Végül szerencséjük lett, mert anyuka kifáradt a takarításban, ledőlt egy kicsit, a lány meg kisurranhatott a házból.

“Győzött az igaz szerelem – ezúttal”

– fejezte be az apuka az „élő” közvetítését.

Forrás: The Powerful Mind

Címlapfotó – illusztráció: iStock