Másodszorra is összeházasodott Berki Krisztián és Mazsi

Rövid idő alatt dupláztak.

Bár titokban tartották, november közepén mégis kitudódott, hogy Berki Krisztián és párja, Mazsi összeházasodtak.

„A szerelmem már a kapcsolatunk elején mondta, hogy szeretné, ha még idén egybekelnénk, én pedig év elején egy műsorban ígéretet is tettem erre. Tartottam az adott szavamat, megnősültem. Vágytam arra, hogy Mazsi a feleségem legyen, aki a nagy ő számomra. Vagy ő, vagy senki!” – mondta akkor a celeb a Blikknek.

Az év elejét a Maldív-szigeteken töltötték, ami nem csak nászút volt, hanem az újabb esküvőjük helyszíne is. Ezt az immár kétszeres feleség árulta el egy videó mellett a rajongóinak.

„Érzelmekben gazdag és meglepetésekkel teli nászút. Nem titok, hogy Berki Krisztián – titokban megszervezve második esküvőnket – kint is elvett feleségül. Azt mondta, egyszer még visszatérünk.”

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bye bye 2 weeks Paradise❤️érzelmekben gazdag & meglepetésekkel teli nászút, nem titok, hogy @berkikrisztian titokban megszervezve második esküvőnket, kint is elvett feleségül😍🙏🏻…. azt mondta egyszer még visszatérünk 😍🙏🏻 Viszont még sok jó képünk van így biztosan osztok meg még párat 🙈 …. de most induljon a hétfő és csapjuk bele a lecsóba… péntken a Maldívos élménybeszámolónkat megosztjuk Veletek a YouTube csatornánkon 😉 ️ 🎥: @sillosteve #amieletunk #nowordsneeded #aberkik #love #couple #couplegoals #beach #paradise #maldive #maldives #loveyou #myeverything #beachcouple #beachbody #maadhoo #holiday #oaferjem #myhusband #maldivesmania #honeymoon #fiftyshadesofblue @ozenmaadhoo @couplegoals

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés,

Címlapfotó: TV2 Mokka