Liptai Claudia elárulta, mivel tölti idejét a tévés műsorvezetés helyett

Szívesen cserélnénk vele!

Liptai Claudia tavaly év végén úgy döntött, nem hosszabbítja meg szerződését a TV2-vel, a Sztárban Sztár volt az utolsó műsor, amit vállalt.

„Arra vágyom, hogy a saját magam ura legyek. Elnézve az egykori nagy tévéseket, arra a következtetésre jutottam, hogy váltani, újat csinálni, kipróbálni magam más területen addig kell, amíg megtehetem, s nem akkor, amikor muszáj. Elsősorban szeretném megtanulni a tartalomgyártás minden fázisát. Ezenkívül a férjemmel is forgatjuk a YouTube-ra a sütis műsorunkat, az Édes Kettest”

– árulta el akkor a Borsnak Claudia.

A mostani Instagram-posztjából úgy tűnik, valóban ezt csinálja és élvezi is – amin nem igazán csodálkozunk, kéne mindenki életében ilyen időszak, amikor azzal foglalkozik, amivel igazán szeretne.

„Sokan kérdezitek, hogy a jelenlegi, tévé nélküli életemben mit csinálok. Néha nekem is nehéz megfogalmazni, de megpróbálom. Egyszerűen keresem a kedvemre való lehetőségeket. Ezért festek, készítek kisfilmeket a mindennapjaimról, és természetesen újra hódolok a cukrászatnak, a kis bonbonoknak”

– írta bejegyzésében, melyben a képet továbblapozva láthatók a csodás bonbonok is.