A 65 éves Csepregi Éva a szerelmet várja

Négy évvel ezelőtti szakítása meggyötörte, de már újra nyitott egy kapcsolatra.

Egy szakítás sosem egyszerű, ám ha valakinek akkor kell új életet kezdenie, mikor már elmúlt hatvan, még nehezebb a dolog. Csepregi Évát is alaposan megviselte, mikor négy évvel ezelőtt zátonyra futott kapcsolata. A Neoton Família énekesnője az Utazás a lelked körül című műsorban mesélt magánéletéről. A produkcióban vetettek neki kártyát, amiből “kiderült”: potenciális jövendőbelije az énekesnő ismerősei között van. Csepregi Éva ezzel kapcsolatban a Borsnak elmondta:

“Nem feltétel nélkül hiszek az efféle jóslatokban, azért vannak fenntartásaim, de nem bánnám, ha igaz lenne. Készen állok egy szerelemre. Az elmúlt években sok mindenen mentem át a ház eladásától egy másik felújításáig, ami óriási sikerélmény az életemben, büszke vagyok arra, hogy én erre egyedül is képes voltam.”

Fotó: wikipedia

Csepregi Éva nyitott a szerelemre, de nem gondolja úgy, hogy online vagy bárhogy is hajkurásznia kellene férfi után:

“A szerelem akkor jó, ha magától jön, kierőszakolni nem lehet semmit. Viszont hiszek abban, hogy minden kornak meglehet a nagy szerelme: ahogy az óvodáséveknek, úgy az én 65. évemben is. De a szerelem minősége korszakonként más. (…) Jól érzem magam a bőrömben, tele vagyok tervekkel. Rengeteg barátom van, nem üldögélek itthon, és egész megkedveltem az egyedüllétet is. Szabadnak érzem magam, jó, hogy éppen nem kell alkalmazkodni senkihez.”

Az énekesnő olyan társra vágyik, aki ezt a fajta szabadságot meghagyja neki.

Forrás: bors