Beszüntették a lottót a nyugdíjas pár miatt két államban

A rafkós házaspár rájött, hogyan lehet biztosan nyerni a lottón, mindent vittek.

A matematikus férj, Jerry Selbee és párja, Marge 2003-ban mentek nyugdíjba. Ám a michigani házaspár nem éppen egy klasszikus nyugdíjas életet élt. A férfi ugyanis egyszer meglátott egy lottóreklámot, amiben arról volt szó, hogy ha senki nem nyeri meg az 5 millió dolláros jackpotot, akkor a nyereményt elosztják a 3, 4 és 5 találatos nyertesek között.

A matematikus férj kiszagolta, hogy hogyan biztosan lehet nyerni.

Elköltött 3600 dollárt szelvényekre, és kimatekozta,hogy biztosan lesz egy 4 találatosa, ami 1000 dollárt máris visszahoz, és akkor még 18 darab 3 találatosa is lesz. A befektetett pénzből vett szelvényekkel végül 6300 dollárt nyert összesen.

Legközelebb 8000 dollárért vett szelvényt, ekkor 16 ezer dollárt nyert. Majd a fifikás nyugdíjas pár alapított egy lottózásra specializálódott céget, és 25 családtagjukat befűzték, hogy játszanak ők is.

Közben Michiganben beszüntették ezt a típusú lottót, így a család kénytelen volt Massachusettsbe utazni a lottó miatt. 17 millió dollárt nyertek.

Vizsgálódni kezdte ügyükben, ám kiderült, hogy törvényszerűen jutottak a vagyonhoz, így megtarthatták a pénzt. Ám ezt a fajta lottót itt is beszüntették.

Forrás: borsonline