Megtalálták VV Fanni hajszálát a gyanúsított mosógépében

B László siófoki otthonában találta a rendőrség a fiatal lány hajszálát.

A Bors írt róla, hogy hajszálat találtak VV Fanni meggyilkolásának ügyében gyanúsított férfi házában. A Blikk megtudta, hogy a rendőrség a lány hajszálát találta meg. Egy neve elhallgatását kérő informátor elmondta:

“A rendőrök mindent átkutattak a férfi lakásában. A mosógépében találtak női hajszálakat is, amelyekről kiderült, hogy mind Fannié.”

B. László nem tagadta, hogy találkozott a lánnyal, de a rendőrök szerint nem így került rá a minta, ahogy a bennfentes mesélt róla:

“A rendőrök már azt is tudják, hogy pontosan mi történt. A férfi a csomagtartójában tette Fannit, aztán lement Siófokra, a lakásába. Ahogy odaért, kinyitotta a csomagtartót, de abban a pillanatban észrevette, hogy ott van egy térfigyelő kamera, ezért visszacsukta, majd átállt máshová a bérelt kocsival. Az eltűnés másnapján egy síoverallt vett fel, aztán az autójával elhajtott a szalkszentmártoni bányatóhoz, ahol órákat töltött. Ezután ment csak haza, majd azonnal kimosta a ruháit. De nem volt elég figyelmes, így az overallon és a mosógépben is ott maradt Fanni haja.”

B. László ezután kitette VV Fanni bőröndjeit a ház szeméttárolójába, majd visszament Budapestre, a lány bérelt lakásába.

Fotó: youtube

“Valószínűleg azt a pénzt kereste, amit a fiatal lány vett ki nem sokkal korábban a bankból, de az is lehet, hogy rendet rakott a nappaliban, ugyanis a gyanú szerint ott dulakodtak.”

A Blikk információi szerint a kamerák felvételei alapján a nyomozók számára teljesen egyértelmű a helyzet, és hamarosan lezárják az ügyet. Már csak egy, külföldön végzett vizsgálat eredményét kell megvárni.

Forrás: blikk