Szécsi Pál az öltözőben csábította el Szűcs Judithot

Az énekesnő sem tudta megmenteni Szécsi Pált a végzetétől.

Sokan nem tudják, hogy Szécsi Pál halála előtt nem sokkal Szűcs Judithba volt szerelmes. Románcuk hevesen indult, ám gyorsan barátsággá alakult át. Az énekesnő pedig örökre szívé­be zárta a legendát, aki szakításuk után nem sokkal öngyilkos lett. Az énekesnő így emlékszik vissza Szécsi Pálra és a románcukra:

“Az első szó, ami eszembe jut Szécsi Pálról, az a sárm. Neki nem kellett udvarolnia, neki olyan sármja volt, hogyha csak rád mosolygott, már az önmagában felért egy udvarlással. Meg se kellett szólalnia. Szégyellős férfi volt, de mégis na­gyon tudott hódítani. És amikor elénekelte a Carolinát, mindenkit, engem is levett a lábamról.

Fotó: Fortepan

“Először csak kollégaként tekintettem rá, és szerettem volna bebizonyítani, hogy nem véletlenül kért fel énekelni. Komolyan helyt akartam, és helyt is kellett állnom mellette a színpadon. Emlékszem, a fellépések előtt nagyon sok időt töltöttünk az öltözőben. Mindig átmentünk egymáshoz, és jókat viccelődtünk. Láttam, hogy ez feltölti, vidámabb és boldogabb lesz tőle. Egy ilyen alkalommal csattant el köztünk az első csók is.”

Az első csók után hónapokig együtt voltak, ám az ekkor még csak huszonéves énekesnőt zavarta, hogy kedvese többször is öngyilkos akart lenni:

Fotó: wikipédia

“Akkor már ott voltak a hegek a nyakán, már túl volt egy gégemetszésen, és ez nem hagyott nyugodni. Igyekeztem a jókedvemet, gondtalanságomat átragasztani rá, és vidámsággal, szerelemmel gyógyítani őt, hogy akarjon élni. Aki azonban nem akarja, azon sajnos nem lehet segíteni.”

Nem mondták ki, hogy vége lenne a kapcsolatuknak, egyszerűen csak így alakult:

“Egyszerűen csak át­alakult a kapcsolatunk egy szoros barátsággá. Neki és nekem is másfelé haladt az életünk. Biztos, hogy to­vább tartott vol­na a kapcsolatunk, ha erősebben akarjuk és érezzük.”

Forrás: borsonline