Elárulták a színészek, hogyan tudnak “parancsszóra” sírni

Ezek a különböző módszerek.

Ha filmeket, színdarabokat nézünk, sokszor felmerül bennünk a kérdés, hogy hogyan tudnak a színészek a forgatókönyv szerinti időben direkt sírni. Mert a sírás olyan, hogy jön, ha szomorúak vagyunk, ha elkeseredettek vagyunk, sokszor akkor is, ha nem szeretnénk, de ha akarnánk, biztos nem tudnánk elkezdeni könnyezni.

A színészeknek erre többféle módszerük is van, néhányan elárulták, hogy nekik mi vált be.

A Jurassic World színésznője, Bryce Dallas Howard szerint meg lehet tanulni sírni, sokat kell inni hozzá, hogy legyen mit kikönnyezni, illetve gyakorolni kell a szemizmok mozgatását.

Amy Adams egy szomorú dologra gondol ilyenkor, ez pedig nem mást, mint egy csípősszósz-gyár bezárása, ugyanis nagy kedvence volt az általuk gyártott szósz.

Anna Farist gyerekkorában úgy nevelték, hogy ne sírjon minden apróság miatt, így felnőttként sem megy neki magától. Így ő segédeszközzel: mentolkristály gőzével ríkatja meg magát.

Jennifer Lawrence a karaktere élethelyzetébe próbálja beleképzelni magát, ez annyira megy, hogy akár a karaktere gyászát is átérzi.

Will Smith-nek egyik kollegája segített karrierje elején: addig cukkolta, míg végül dühből előtörtek belőle a könnyek.

Winona Ryder is egy munkatársától fakadt sírva, de ő szó szerint, a rendező, Fancis Ford Coppola addig sértegette, amíg Ryder el nem sírta magát.

Forrás: Origo

Címlapfotó: iStock