50 éve szerelmes Kovács Katiba ez a magyar színész

Így reagált az énekesnő a férfinek, aki ötven év elteltével bevallotta érzelmeit.

Szarvas József nem titkolja, hogy éveken át ábrándozott Kovács Katiról. A színész és Bérczes László Pustol a hó, avagy könnyű neked, Szarvas Józsi… című közös darabjában is fontos szerepet játszott az énekesnő. Szarvas József ezzel kapcsolatban elárulta:

“Már kisfiú koromban, kapálás közben is Katiról álmodoztam. Arra gondoltam, milyen fantasztikus lenne, ha egy Táncdalfesztiválon ismerkednénk meg. Elképzeltem, hogy ő lesz az első, én pedig a második helyezett, és együtt repülünk majd fellépésekre.”

Fotó: wikipédia

Szarvas Józsi arról is fantáziált, hogy ha a képzeletbeli repülőúton lezuhant volna a gép és a balesetben Kati eszméletét vesztette volna, akkor ő bizony egy medvét is megnyúzott volna, hogy aztán annak bőrével védje szerelmét.

Fotó: wikipédia

A valóságban a színész csak egyszer köszönt a nála 15 évvel idősebb énekesnőnek, és telefonon is csak az életrajzi könyvének megjelenése után beszéltek.

“Megszereztem Kati számát, és azonnal fel is hívtam, hogy közöljem vele, egy könyv főszereplője lett. Nagyon megdöbbent az ötven évet késett szerelmi val­lomásomon.”

Kovács Kati így mesélt Szarvas József iránta érzett érzelmeiről:

“Szerintem az ő rajongása amolyan kamaszkori hóbort lehetett! Ha már összeköttetésben va­gyunk, hadd használjam ki az alkalmat, hogy szívből gratuláljak Józsinak a könyve megjelenéséhez! Sajnos még nem olvastam… Bár nagyon tetszik, hogy nem adta fel, hogy személyesen átadjon nekem egy példányt belőle, hiszen hetek óta üldöz, de eddig még nem jött össze. Az igazság az, hogy nem miattam, hanem miatta. Olyan sokat utazik, mindig jön-megy, hogy semmire, így rám sincs ideje.”

Forrás: bors