Ettől fiatalodik a 76. évébe lépő Esztergályos Cecília

Bomba formában van, 15-20 évet simán letagadhatna.

Esztergályos Cecília ma is aktív, sok szerepe van, és szabadidejében is sokat pörög. A Bors-nak adott interjújában elárulta, hogyan tud ennyire szép, aktív és fiatalos lenni. Mint kiderült, egy egzotikus gyümölcsnek is nagy szerepe van ebben.

“A jóisten ajándéka a külsőm, a család és a közönség tart fiatalon. És természetesen a taps! Imádom, ha „fogadó” vagy ‘kimenő’ tapsot kapok. Ha ünnepel a nagyérdemű, engem az éltet igazán. Emellett az is fontos, hogy soha nem érek rá unatkozni: nyaranta például, amikor kevesebb a színház, kerámiázom, magam sütöm a kenyeret, mindent kipróbálok, ami kreativitásra ösztönöz. (…)Mostanában szoktam rá arra, hogy az előadások előtt megeszem egy datolyaszilvát. Eszméletlen sok C-vitamin van benne, és elegendő energiával lát el egész estére. A színpadon a fizikai erőnlét is elengedhetetlen, így még mindig rendszeresen mozgok, bár mostanában inkább a gyógytornát részesítem előnyben.”

Az egzotikus gyümölcs nem csak sok energiát ad a művésznőnek, de hosszú évek óta tartó hát- és csípőproblémáin is sokat segített.

Forrás: bors