Az állatorvos hallgató úgy tett, mintha megmentené a lovakat: a vágóhidaknak adta el őket valójában

Bizalmat ébresztett a lovak gazdáiban, akik már nem voltak képesek ellátni öreg állataikat.

Az alabamai Fallon Blackwood állatorvos hallgató előadta, hogy megmenti lovak tucatjainak életét, majd eladta őket a vágóhidaknak. A 24 éves lány tanulmányaival ébresztett bizalmat az emberekben, majd jól átverte őket.

Megígérte a lovak tulajdonosainak, hogy állataik életük végéig menedékhelyen, biztonságban élhetnek, orvosi felügyelet mellett az ő 18 hektáros farmján – ha ingyen odaadják neki az állatokat.

És amint átvette a lovakat, a brutál állatorvos tanonc eladta őket mexikói vágóhidaknak, amelyek elsősorban kutyatápot készítenek elő lóhúsból. Közel 50 ló eltűnéséért felelős.

A megnyerő külsejű állatorvos hallgató felajánlotta, hogy gondoskodik az állatokról, de hamar kilógott a lóláb.

Közzétette: Kat Magnuson – 2018. március 2., péntek

Lisa Rudolph két lovát: Cocoa-t és Tibby-t adta át ingyen, és teljesen kiakadt, hogy lovai olyan halált haltak, amit senki sem érdemel. Linsay Rosentrater pedig Willie nevű lovát adta oda azzal a feltétellel, hogy bármikor a jövőben visszakaphatja az állatot, ha kéri. Kérte, hogy küldjön az új gazda képet az állatról, de elutasították, és soha többet nem válaszoltak a telefonhívására.

A 24 éves lányt idén letartóztatták, de 15 ezer dolláros óvadék ellenében elengedték, így szabadlábon védekezik. Már visszament az iskolába, hogy lediplomázzon…

Forrás: bors