Így telt Andy Vajna utolsó napja

Sokan tudták, hogy a 74 éves korában elhunyt Andy G Vajna egészségügyi problémáktól szenvedett, halálhíre mégis megdöbbentette ismerőseit is.

A Blikk információi szerint Andy Vajna az otthonában hunyt el. Az ágya mellett esett össze, így találtak rá vasárnap reggel. Felesége, a 34 éves Vajna Tímea a Colorado államban található Aspenben volt, mikor bekövetkezett a tragédia. A hír hallatán rögtön repülőgépre ült.

A Blikk úgy tudja, hogy a tragédiának semmiféle előjele nem volt, a filmmogul a szombat estét még barátai társaságában töltötte, együtt vacsorázott velük, és jó kedve volt.

Fotó: wikipédia

Andy Vajna egy rózsadombi villában lakott. A tragédia éjjel vagy hajnalban történhetett, a lap információi szerint a producer nem ment le reggelizni, ahogy máskor szokott, így a gondnok felment a hálószobájába, és akkor szembesült a helyzettel. Megpróbálták újraéleszteni Andy Vajnát, de nem jártak sikerrel.

Hámori Eszter régi barátja Andy Vajnának, péntek este még találkoztak. A 48 éves publicista megrendülten mesélt barátja elvesztéséről:

“Még nem tértem magamhoz. Péntek este voltam fent nála, jót beszélgettünk. Fáradtnak tűnt, annak is érezte magát, de nem tudta, miért. A frontra fogtuk a dolgot. Sok mindent átbeszéltünk. Kedélyesen mutogatta felesége legújabb instagramos fényképeit, és áradozott, hogy többször is megnézte a Freddie Mercury életéről szóló mozifilmet. Aggodalmaskodva rákérdeztem, mi a helyzet az egészségével, mert egy közös baráttól rossz híreket hallottam.

Andy elismerte, hogy egy hirtelen rosszullét után azonnal bement a kórházba, és hogy az orvosok szerint ez volt a szerencséje. Nem mondta, ez mikor volt, de úgy beszélt a dologról, mint amin már túl van. Most is látom magam előtt, ahogy mondja: „Kutya bajom, rossz pénz nem vész el.” Annyira sajnálom. Tele volt tervekkel, új rádiót is szeretett volna indítani. Nem látszott rajta, hogy már csak egy napja van hátra.”

Andy Vajna halála Amerikában is kiemelt hír, többek között olyan sztárok is búcsúztatták, mint Antonio Banderas és Arnold Schwarzenegger.

Forrás: blikk