Sportol valamit a gyereked? Hallgasd meg az edző neked szóló tanácsait!

Te is edző helyett edző vagy?

Mindenki tudja, hogy mennyire fontos a sport. És ha magát nem is mindig veszi rá az ember a mozgásra, a gyerekénél már nem akarja elkövetni ezt a hibát és keres neki valamilyen sportolási lehetőséget. Szerencsés helyzetben a kicsi megszereti, élvezi a mozgást, sőt, még talán olyan jó is lesz, hogy az edző azt mondja: ennek a gyereknek versenyen a helye!

Mit csinál ilyenkor a szülő? Büszke! De még mennyire! Karcsika versenyre, meccsre megy! Az én gyerekem! Naná, az apjára ütött, hát én is fociztam 30 évvel ezelőtt, tudok én mindent, minden hétvégén kijárok drukkolni is. Ilyenkor apuka rendesen felkészíti kisfiát, megmutatja, hogy cselezzen, hogy járjon túl az ellenfél eszén. Aztán mikor eljön a meccs napja, kiordítja a tüdejét, osztja az instrukciókat, lehülyézi a bírót, ellenordibálmond az edzőnek, tőle hangos az egész pálya.

És mit mond az edző? Hallgasd meg és fontold meg Sarunas Jasikevicius, a litván Zalgiris Kaunas vezetőedzőjének tanácsait!

Amit minden szülőnek látni és hallania kell!

Ha a fiad vagy lányod sportol, hallgasd meg ezt az edzőt, és fogadd meg a tanácsát! 👏🎩(Forrás: YouTube/Antonio Garcia Tunas)

Közzétette: Nemzeti Sport Online – 2018. április 1., vasárnap