Nem hallották a vizsgálaton a Viszkis babájának szívhangját

Ambrus Attila idegei a pattanásig feszültek, a 15 perces vizsgálat órákig tartott.

Az 51 éves Viszkis hamarosan édesapa lesz. A várandósság pillanatai nem egyszerűek számára és felesége számára sem, ugyanis Réka veszélyeztetett terhes. Így az ilyenkor szokásosnál gyakrabban kell orvoshoz járniuk.

Az egyik ultrahangos vizsgálat ráadásul nem ment olyan simán, mint ahogy arra számítottak. Az orvosok ultrahangos vizsgálat során akarták ellenőrizni a baba szívhangját, ám a normál esetben 15 percig tartó vizsgálat nem a tervek szerint alakult. Így mesél erről Ambrus Attila:

“Órákig nem fordult úgy, hogy rendesen látták vagy hallották volna, amit kell. Réka volt bent egyedül, én nem lehettem vele, mivel a vizsgálóban több készülék is van, amit használnak, azaz több kismamát vizsgálnak egyszerre. A többi nőnek kellemetlen lett volna, ha egy férfi bent van, ezért a folyosón várakoztam. Már minden apuka elment, én viszont még mindig kint voltam, és sokáig nem is tudtam, mi történik bent.

Fotó forrása: youtube/atv

Megijedtem, mert a feleségemnél és a kislányomnál senki nem fontosabb a számomra. Rettegek attól, nehogy valami történjen velük. Réka veszélyeztetett terhes, ezért nagyon figyelek arra, hogy mindentől megkíméljem, ne izgassa fel magát, ne aggódjon.”

Nagyon megkönnyebbült a Viszkis, mikor kiderült, hogy minden rendben van a babával. Nagyon várja már, hogy a világra jöjjön, és feleségével úgy döntöttek, hogy apás szülés lesz.

“Már nemcsak a babaruhák vannak meg, hanem az én steril kezeslábasom is, amiben a műtőben leszek. Mert úgy döntöttünk, apás szülés lesz. Szeretnék ott lenni Réka mellett, támogatni végig, és már nagyon várom, hogy láthassam a pici első pillanatait.”

Forrás: blikk