Lábaival varr ruhákat a kezek nélkül született férfi

Ezt akarta csinálni, hát megtanulta.

Tűbefűzés? Pff, milyen nehéz, mire a két kezedet és a hunyorgó szemedet, valamint az örökké bolyhosodó cérnát úgy kell összekoordinálni, hogy beletalálj vele a tű apró lyukába! Nehéz? Képzeld el ezt úgy, hogy csak a lábaidat használod!

Madan Lal pont így csinálja. A férfi kezek nélkül született, így ahhoz, hogy ellássa magát, mindent meg kellett tanulnia a lábával csinálni.

Persze munka is szükséges volt számára. Kitalálta, hogy varrni fog. El is ment a leendő mesteréhez és elmondta neki a tervét. Természetesen ő is azt kérdezte tőle, ami talán mindenki mást is érdekelne? Hogyan akar kezek nélkül akár csak anyagokat szabni, nemhogy még apró öltéseket csinálni? Madan arra kérte, hogy adjon neki egy esélyt. Megkapta, majd ahogy telt az idő, mestere egyre jobban megbízott benne, hogy valóban képes elvégezni minden feladatot.

A másik, talán még nehezebb ebben a szakmában: az emberek bizalmát elnyerni. Eleinte csak kevesen merték megkockáztatni a vele való varratást, aztán látva az eredményeket már egyre többen jöttek hozzá. És valóban mindent megcsinál: a tűbefűzéstől kezdve a méretvételen át a szabás-varrásig.

Armless Tailor Makes Clothes – With His Feet

AN INSPIRATIONAL man has defied the odds by becoming a professional tailor – despite having no arms

Közzétette: Born Different – 2018. szeptember 10., hétfő