Azért élt tovább a 9 éves haldokló kisfiú, hogy láthassa újszülött húgát

Az orvosok sem tudják, hogyan csinálta.

A 9 éves kisfiúnál akkor újult ki a rák, amikor megtudta, hogy édesanyja babát vár. A lesújtó diagnózis ellenére csak egyetlen dologra gondolt: a születendő kishúgára. A kisfiú, Bailey édesapja így mesélt a család tragédiájáról:

“Augusztus végén mondták meg nekünk, hogy Bailey nem fogja túlélni a betegséget, és csak napjai vagy legfeljebb néhány hete van hátra. Nem titkoltuk el ezt előle. Ő pedig csak arra tudott gondolni, hogy találkozni akar a kishúgával.”

Bailey akármilyen beteg is volt, folyamatosan édesanyja körül sertepertélt, és a hasában lévő kisbabával foglalkozott.

“Csodálatos volt. Folyton odabújt az édesanyjához, és próbálta meghallani a hasában a kisbabát. Még énekelt is neki, hogy kishúga majd felismerje a hangját, ha megszületik. Történeteket is olvasott a babának, miközben fejét édesanyja hasán pihentette.”

Bailey kijelentette szüleinek, hogy mindent megtesz azért, hogy láthassa Millie-t. És meg is csinálta! A kislány november végén megszületett.

Fotó forrása: pinterest/people

Senki sem tudta, hogyan volt képes a kisfiú ennyi ideig életben maradni. Amikor a baba megszületett, odaadták neki, ő pedig csak ült a székben, karjában a kislánnyal, és el sem akarta engedni.

Bailey egy hónapot tölthetett együtt szeretett kishúgával.

“Annyira csodálatos volt, de egyben fájdalmas is. Teljesen lenyűgözte a kishúga. Amilyen rövid ideig lehetett vele, annyira sokat volt vele, gyakorlatilag egyfolytában. Megetette, megfürdette, átöltöztette. Énekelt is neki minden egyes nap, egészen addig, amíg erre fizikailag már nem volt képes többé.”

Bailey egy hónappal kishúga születése után, karácsonykor halt meg.

Forrás: people