Megtámadták Korda György nemi identitását

A Korda házaspár könyvben reagált a képtelen hazugságra.

Erdős László Életünk lapjai című, a házaspárról készült önéletrajzi könyvében meghökkentő pletykákra reagálnak Kordáék. Balázs Kláritól ezt olvashatjuk minderről a könyvben:

“Van egy dolog, amit szívesen elmesélek. Végigkísérte Gyuri pályáját, helytelenül, mert hülyeség. Dolgoztam a kozmetikában, végzős voltam, már akkor együtt énekeltünk Gyurival. Kezeltem egy nőt, és azt mondja, láttam a nevedet a plakáton Korda műsorában. Ugye, tudod, hogy az b.zi.”

Balázs Klári teljesen lefagyott, mikor meghallotta ezt, de rögtön lereagálta azzal, hogy ő biztos helyről tudja, hogy nem az. Aztán kiderült, honnan is erednek a vádak:

“A főnököm elmesélte, hogy a Moulin Rouge-ban, ahol Gyuri is kezdett, volt egy ugyanilyen nevű táncos fiú, aki köztudottan meleg volt, később elment Párizsba.”

Fotó forrása: youtube

Korda Györgyöt igencsak zavarta a pletyka, ezért nem hagyta annyiban. Különös módját választotta annak, hogy bebizonyítsa, a híreszteléseknek nincs valóságtartalma:

“Boldog-boldogtalant lefektetett, hogy bebizonyítsa a világnak az ellenkezőjét. Innen eredt az az iszonyatos nőfalás.”

Klárika éppen ezek miatt a nagy csajozások miatt volt igen bizalmatlan, mikor Korda udvarolni kezdett neki, ám úgy látszik, az idő őket igazolta.

Forrás: blikk