Ledermedt a pizzafutár, amikor egy rettegő nő ezt a két szót suttogta neki

Nem egy sima ételkiszállítás volt.

Joey az Egyesült Államokban dolgozik pizzafutárként. Nem a legizgalmasabb munka, de a srác egyik napja akciófilmben is megállná a helyét. Joey az egyik háznál átadta az ebédet egy férfinek, és már épp távozni készült, mikor valami nagyon furcsát vett észre. Egy nő rettegve állt a házban, szeme alatt monokli virított. A nő egyenesen Joey szemébe nézett, és némán ezt a két szót suttogta oda neki, némán, ajkaival megformálva a szavakat:

“Segíts nekem!”

Joey teljesen lefagyott, a nő ekkor ezt “mondta” neki:

“Hívd a rendőrséget!”

A férfi a nő exe volt, aki egyszer csak berontott volt szerelméhez.

A nő mondta neki, hogy menjen el, és ki akarta hívni a rendőröket. Ám a férfi ezt nem hagyta, és a csípőjénél fogva megragadta a nőt, felvonszolta az emeletre, megtépte a haját és elszakította a pólóját. A nő próbált védekezni, a férfi erre arcon csapta, a nő így szerzett monoklit, és az orra vére is eleredt. Ezután a bántalmazó összekötözte a nő kezeit, és törölközőt tömött a szájába, hogy ne tudjon kiabálni. A nő alig kapott levegőt, és a legrosszabbtól tartott.

A férfi megéhezett, és rendelt egy pizzát. Mikor Joey kivitte az ételt, a nőnek sikerült kiszabadulnia, és odalopóznia az ajtó közelébe úgy, hogy a futár láthassa őt, exe viszont ne vegye észre.

Joey szerencsére kihívta a rendőrséget, akik kimentették a nőt, a bántalmazót pedig elfogták.

Forrás: boreddaddy