A gyerekek minden nap sírnak, hogy felhívhassák anyukájukat a mennyországban

A nagyszülők hiába mondják nekik, hogy nincs odafent telefon.

A londoni Ashley Grundy árván maradt csemetéi szinte minden nap sírva könyörögnek nagyszüleiknek, hadd hívják fel édesanyjukat a mennyországban. A 28 éves anya holttestét szülei találták meg a nő lakásának hálószobájában, amikor a 6 és 3 éves gyermekeket hazavitték. Ashley édesanyja, az 51 éves Sarah nem volt egyszerű helyzetben, mikor az árván maradt gyermekek édesanyjukról kérdezték.

“Elmondtuk a gyermekeknek, hogy az édesanyjuk meghalt, és most a mennyországban van. Azt kérdezték, hogy felhívhatják-e, mert már nagyon hiányzik nekik, és szeretnének vele beszélni. Azt kellett mondanom, hogy nem, mert odafent nincs telefon.”

Trying to put smiles on the faces of Lailani & Maverick now growing up without their Mother 💔 Lailani is asking so many questions about her Mum.

Közzétette: Ash Sethi – 2019. január 8., kedd

A rendőrség egyelőre nem tudja, mi okozta a fiatal nő halálát. Remélhetőleg magyarázatot találnak a tragédiára. A családtagok a halála előtt 1 nappal beszéltek Ashleyvel utoljára, akkor azt mondta, hogy nem érzi túl jól magát, és inkább otthon marad pihenni. Ezután már nem vette fel a telefont, és másnap reggel már csak a holttestét találták meg.

Fotó: GoFundMe/Facebook

A nagyszülők nem voltak felkészülve rá, hogy a két kisgyermeket fel kell nevelniük, így a GoFundMe oldalon keresnek támogatókat. A gyermekek édesapjáról nincs információ.

Forrás: bors